PUBLICITAT

Andorra buscarà lluitar pel segon lloc en la Lliga Europea, a Torredembarra

  • Ucraïna es presenta com l'os dur del grup B, Estònia i Anglaterra són assequibles
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Blázquez, en un torneig de la Lliga Europea, fa dos anys a l'Haia Foto: EL PERIÒDIC

Andorra afrontarà demà la seva única participació de la temporada 2012 en la Lliga Europea, al torneig de Torredembarra.

El grup B al qual hi ha la selecció d'Oriol Anglora té com a rivals Ucraïna, que serà l'os dur, mentre que els altres dos adversaris es preveuen assequibles: «Anglaterra, malgrat tenir un nom intimidador, no fa gaires anys que té equip. Al Principat estem segurament més estancats en l'evolució perquè tan sols entrenem quan podem i no podem jugar tornejos; a les Illes Britàniques sí que tenen competicions per anar millorant. I d'Estònia no coneixem res. Segurament serà un equip similar al nostre: novell i sense gaire experiència». El segon lloc del grup B, per tant, es presenta factible. Resultats com les derrotes per la mínima, l'any amb Txèquia (5-4) o Alemanya (4-1) demostren que les opcions de guanyar dos partits hi són.

El primer del grup ascendiria a la Divisió A Europea i tornaria a jugar un torneig a Holanda; el segon i fins i tot el tercer, depenent dels resultats i el gol average, també podrien ascendir. Flich, Paços, Codina, Mejías, Víctor Rodríguez, Àlex Godoy, Dias, Jona, Blázquez i Núñez conformen el combinat tricolor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT