PUBLICITAT

Una cinquantena de cotxes participen a la vintena edició del Crash Car

  • Aquest any no hi ha hagut incidències gracies a la millora de les condicions per portar els cotxes des d'Encamp fins al terreny de lluita
  • Centenars de persones que hi han assistit com a públic

15082012_crash

Els cotxes lluiten en un moment del Crash Car d'aquest dimecres, a Grau Roig. Foto: ANA / N.M.
Una cinquantena de cotxes han participat, aquest dimecres a la tarda, a la vintena edició del Crash Car d'Encamp, que s'ha celebrat a l'aparcament de Grau Roig. Un dels organitzadors de l'esdeveniment, Ismael González, ha explicat que enguany s'han millorat les condicions per portar els cotxes des d'Encamp fins al terreny de lluita, i que gràcies a això no hi ha hagut incidències. Els conductors han pogut gaudir de la lluita per fer sobreviure els seus cotxes més que els altres davant de centenars de persones que hi han assistit com a públic.
Cap a dos quarts de cinc de la tarda han començat a arribar els cotxes més atrotinats del país a l'aparcamet de Grau Roig. Els cotxes han pujat acompanyats pels agents de circulació que han vigilat durant el camí que no hi hagués incidències i que s'apartessin de la carretera els cotxes que quedessin parats. 

En aquesta edició han participat una cinquantena de cotxes, més que en l'edició anterior, que segons indica González, van ser 41. S'han distribuït en tres torns, els dos primers per a cotxes petits i el tercer per a cotxes grans. Els que han resistit el seu primer torn han passat a la segons fase i han hagut de lluitar entre els millors. Però el premi no és només per al que més resisteix, sinó també per al cotxe millor decorat.

Al terreny han buscat la manera de topar amb els altres cotxes fent-los malbé però intentant que els seus resistissin.

Tal com indica González, les úniques normes són portar casc, no topar frontalment, treure els vidres i llums dels cotxes i no fer ús d'extintors, que contaminen i dificulten la visibilitat. Segons els participants, la clau és 'saber picar', donar cops als altres però sobretot sense tocar el radiador, ja que tal com diu un dels participants, Josep Casals, 'si el toques no aguantes ni dues voltes'. 

En general els participants ho han passat d'allò més bé, i és que la majoria han destacat la passió per poder lluitar al Crash Car. De fet, el participant Janic Brunet ha confessat que fins aquest mateix divendres a la tarda no havia aconseguit un cotxe per poder participar, i que li ha encantat tenir-lo finalment i aguantar bé durant la lluita.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT