PUBLICITAT

Es prohibeix fer foc i es precinten les barbacoes dels berenadors per l'elevat risc d'incendi

  • Des d'aquest dimecres 15 d'agost s'ha activat la prohibició de fer foc als berenadors del país i s'han precintat les barbacoes per impossibilitar-ho
15072012_berenador comella 1
Des d'aquest dimecres al matí les barbacoes dels berenadors del país estan precintades i es prohibeix fer-ne ús. A la imatge els berenador de la Comella. Foto: ANA / A.R.
Des d'aquest dimecres 15 d'agost s'ha activat la prohibició de fer foc als berenadors del país i s'han precintat les barbacoes per impossibilitar-ho. L'ordre ha estat cursada aquest dimecres al matí i s'ha fet arribar la notificació als comuns perquè precintin el més aviat possible les graelles.
Les altes temperatures, la previsió que augmentin encara més en els propers dies i la gran sequedat que hi ha als camps i boscos del país per la manca de pluges de fa molts dies, ha obligat aquest dimecres als Bombers a cursar l'ordre de prohibir encendre foc als berenadors del país i a notificar els comuns que, el més aviat possible, precintin les barbacoes d'aquests espais de lleure per l'elevat risc d'incendi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT