PUBLICITAT

Les cues d'entrada al país arriben als 18,5 quilòmetres

  • L'Agència de Mobilitat preveu que les retencions es repeteixin els propers dies
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cues d'entrada, en unes retencions anteriors. Foto: TONY LARA

Les cues de vehicles per entrar al país van arribar, ahir al migdia, al seu màxim d'aquest estiu. Segons va informar l'Agència de Mobilitat, es van arribar a registrar fins a 18,5 quilòmetres entre la N-145, la N-260 i la C-14. Tot i que en les darreres setmanes s'han format retencions a causa de les obres de la N-145, durant el dia d'ahir el trànsit es va alentir a causa de la gran afluència de cotxes.

Segons va informar el cap d'Àrea de Mobilitat i Seguretat Viària, Jaume Castells, s'espera que durant aquesta setmana i la següent es reprodueixin les retencions, similars a les registrades ahir. Els moments del dia en què es van generar més retencions d'entrada al Principat van ser a partir de les 13.15 hores i fins a les 16 hores, a la frontera del Riu Runer. Pel que fa a l'entrada al país pel Pas de la Casa també hi va haver trànsit lent i s'espera que aquesta sigui la tònica dels propers dies, segons va informar l'ANA.

Les retencions també es van produir a la sortida del país, hores més tard, i tot plegat va generar problemes al servei de transport públic. De fet, alguns usuaris van haver d'esperar més de tres hores per poder sortir del país fent ús del servei de cotxe de línia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT