PUBLICITAT

Quinze vehicles dels Bombers continuen remullant la zona

  • El foc, controlat des d'aquest diumenge a la nit, ha cremat 290 hectàrees
EL PERIÒDIC
GER

Periodic
Un mitjà aeri deixa anar l'aigua a l'incendi de la Cerdanya Foto: AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

Una quinzena de dotacions terrestres dels Bombers continuaven treballant durant la jornada d'ahir per apagar el foc que crema des de dissabte a Ger (Cerdanya). L'incendi, que ha afectat 290 hectàrees, està controlat des d'aquest diumenge a la nit, tot i que l'extinció completa es va allargar durant tot el dilluns, pels punts calents a l'interior del perímetre del foc que es van anar remullant per evitar revifalles. Protecció Civil de la Generalitat va desactivar el pla Infocat per risc d'incendis, tot i que es manté una prealerta activada, segons informa l'ACN.

El foc de Ger ja va ser estabilitzat la mateixa nit de dissabte, tot i que no ha estat fins a aquest diumenge a les 7 del vespre que s'aconseguia controlar. Els Bombers van dir ahir a la tarda que encara queden punts calents a l'interior del perímetre que cal anar remullant per evitar revifalles. Així, la tasca del cos d'extinció d'incendis es centra en resseguir tot el perímetre del foc i vigilar si surten fumaroles a l'interior.

Segons les informacions facilitades pel Cos d'Agents Rurals, l'incendi ha afectat una superfície de 290 hectàrees de matoll, pastures i massa forestal.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat va desactivar la fase d'alerta del pla Infocat en controlar l'incendi, tot i que manté la prealerta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT