PUBLICITAT

El ral·li d'Andorra promet excel·lents expectatives

  • El canvi d'orientació que ha imprès l'ACA fa que a un mes vista hi hagi 40 inscrits
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels cotxes clàssics participants, en l'edició de l'any passat. Foto: JAIME PALAU-RIBES

L'Automòbil Club d'Andorra (ACA) ha buscat un canvi de rumb per mantenir la qualitat i l'interès del Ral·li d'Andorra, que els pròxims 15 i 16 de setembre viurà la 41a edició. Aquesta cursa, puntuable per al Nacional, s'ha centrat en la regularitat Sport per a turismes clàssics i GT, deixant de banda la velocitat i ha creat el Trofeu Memorial J. Montes que premia als membres d'una mateixa família. Aquestes dues –diguem-li– innovacions han provocat un resultat inesperat: a un mes vista de l'inici de la competició ja hi ha una quarantena d'inscrits.

Entre ells hi són augnls dels joves pilots de l'ACA com són els tàndems Estegania Troguet-Íngrid Rossell i Èric Cortés-Ian Ubach, que ja van destacar en les G.Series BPA de curses sobre gel i també hi ha 12 equips formats per familiars que segurament permetran un augment en el número de participants.

El Ral·li d'Andorra 2012 tindrà el centre neuràlgic al poble d'Ordino, que juntament amb Pyrénees Motors seran els dos patrocinadors oficials de la cita. El recorregut serà 100% en asfalt i amb dues etapes ben diferenciades, amb 11+1 trams exclusius per a la regularitat: dues passades per les especials d'Ordino –13 km.–, La Rabassa –11,8–, La Plana –5,60–, Canillo –12,89– i una passada a la Coma i Arcalís –7,2 km. cadascun. Per últim s'hi sumen 13km mes com a última especial al Grandvalira Circuit, com a colofó final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT