PUBLICITAT

Liechtenstein, últim test abans del Premundial

  • Koldo acabarà d'adaptar el sistema de joc que la tricolor aplicarà amb Hongria el 7 de setembre
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció afronta avui al Rheinpark Stadion de Vaduz el darrer amistós de preparació abans de l'inici de la fase de classificació per al Mundial del 2014, davant Liechtenstein (17.00 hores).

Aquest serà l'últim test del combinat que dirigeix Koldo Álvarez abans del debut contra Hongria, el 7 de setembre al Comunal, i per tant el seleccionador acabarà d'adaptar el sistema de joc –que serà el 4-2-3-1 que sempre es fa servir des que ell és a la banqueta– i esvairà els dubtes que té en algunes posicions. «S'han de provar coses que hem practicat en els entrenaments, per veure com funcionen en un partit», va assenyalar Koldo. La defensa i en especial els dos laterals són les incògnites principals que manté el seleccionador, que manega diversos noms.

ELS NÚMEROS NO ENGANYEN / Tot i ser un petit país europeu com ho és Andorra, Liechtenstein és favorita. No es poden enfrontar entre ells en cap fase de classificació perquè tots dos estan en l'últim bombo en els sortejos però els números no enganyen: en el darrer Preeuropeu Andorra no va sumar cap punt, va marcar un gol i en va encaixar 25. Liechtenstein va sumar 4 punts –victòria a casa contra Lituània i empat a domicili contra el mateix combinat–, va marcar 3 gols i en va encaixar 17. Això hauria de ser suficient per demostrar la diferència que hi ha entre els dos.

El més important, però, és que l'equip tricolor arribi en plena forma al mes de setembre. Fa un mes que hi ha entrenaments de la selecció i segons Koldo «anem a un bon ritme». Sobre Toscano i Ludo, dues cares noves, va indicar: «La convocatòria és un premi per a ells. A aquest nivell tenen molt a aportar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT