PUBLICITAT

Un mort i quatre ferits a les carreteres espanyoles

  • Dissabte va morir un resident portuguès que conduïa prop de Palència
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El vehicle accidentat on va morir un resident, el passat dissabte Foto: EFE / BRÁGIMO

Cap de setmana negre a les carreteres espanyoles per els ciutadans espanyols. El dissabte a la tarda va morir un home andorrà resident al país i amb un cotxe amb matrícula andorrana a les immediacions de Palència, a conseqüència d'un fort xoc a mentre circulava en autopista. Altres quatre persones, de nacionalitat espanyola però residents a Andorra, van patir un accident ahir, també en un punt de les autovies castellanes, al seu pas per la província de Salamanca.

Menys sort en va tenir l'home de 45 anys que va morir ahir a la xarxa viària espanyola. Amb nacionalitat portuguesa i 45 anys, identificat amb les inicials L.J.N.B., va perdre la vida al sortir-se de la carretera a l'autovia A-231 que va de Burgos cap a Lleó, a l'altura de la localitat palentina de Villaherreros, segons fonts de la Guàrdia Civil.

L'accident va ocórrer a les 17.30 hores de la tarda del dissabte al punt quilomètric 100 mentre el turisme anava en direcció a Lleó.

En aquest punt es va sortir de la carretera, per circumstancies que encara ara es desconeixen. El vehicle sinistrat era un Volskwaguen Touran matriculat al Principat.

Com a conseqüència, el conductor i únic ocupant del turisme, va morir en el acte, tal i com van confirmar les mateixes fonts policials. No era el primer accident mortal que es produïa en el mateix tram durant dissabte passat, informa Efe.

A l'accident d'ahir, quatre personas, entre elles dos menors, que viatjaven en un turisme matriculat a Andorra i de nacionalitat espanyola, van resultar ferides a l'Autovia de Castella, al terme municipal d'Aldehuela de la Bóveda (Salamanca). El conductor, amb inicials C.M.G., de 58 anys, ha sofert ferides de gravetat, mentre que un menor de 15 anys va patir lesions greus. Un altre menor de 6 anys va acabar ferit lleu, i la darrera ocupant, de 44 anys, també va resultar ferida lleu. El vehicle accident era un model BMW 325 i viatjava en sentit Portugal. El vehicle va sortir de la carretera i va finalitzar el trajecte bolcat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT