PUBLICITAT

De Valdebebas al Comunal

  • Marc Vales, jugador del Real Madrid C des de fa un mes, torna al Principat convocat per Koldo Álvarez
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
A l'esquerra Vales, en un partit amb la selecció. A la galeria, amb la samarreta del Real Madrid a Valdebebas Foto: el periòdic

Marc Vales va fitxar pel Real Madrid fa un mes i des de llavors la seva carrera esportiva ha donat un gir radical. S'ha obert un nou camí per a ell, una oportunitat única per accedir a l'elit del futbol professional. L'escaldenc viu a la capital espanyola des de fa tres setmanes, ha començat la pretemporada amb el tercer equip blanc i després d'un somni de tres setmanes exercitant-se a Valdebebas ha tornat al Principat, reclamat per Koldo Álvarez, per disputar a Liechtenstein l'últim amistós de la selecció abans de començar el Premundial del 2014.

Vales pot viure ara les dues cares de la moneda. Ve d'entrenar a la ciutat esportiva del Real Madrid, que per a ell «és increïble, un altre món», amb set o vuit camps de futbol i tots els luxes que calguin, i dissabte va aterrar al Principat per entrenar amb la selecció a l'Estadi Comunal, el que hi ha a Andorra.

Passa d'entrenar a nivell professional, hores i hores cada dia, de banyar-se amb els galàctics en l'spa que comparteixen totes les categories del Real Madrid a Valdebebas als modestos vestidors que tenim a Aixovall però continua amb els peus a terra. A Madrid té el seu somni, l'oportunitat de la seva vida d'arribar al cim del futbol, al Principat té casa seva, la família, els amics, i com no, la seva selecció, la que ha de defensar fins que l'edat el jubili.

Ell allà és feliç. «És un altre món», diu del Madrid. «I ara l'objectiu és tenir més presència al segon equip i en un futur llunyà retirar-me allà», bromeja amb cara de desitjar-ho. En la seva nova vida, però, continua estant la selecció. Ha deixat la preparació de pretemporada, tan important per guanyar-se la confiança del tècnic, per defensar la samarreta tricolor demà contra Liechtenstein. I també ho farà durant la resta de l'any... El nou 14 del Madrid C fa temps que és la joia de la tricolor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT