PUBLICITAT

L'Ordino, una bona pedra de toc per al femení de la Real

  • Tots dos equips van jugar un amistós de pretemporada i van vèncer les donostiarres
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors de l'Ordino i les jugadores de la Real Societat, en l'amistos Foto: FC ORDINO

L'equip femení de la Real Societat va estar la setmana passada realitzant una estada de pretemporada a Ordino i va aprofitar per disputar un partit amistós contra l'equip de la parròquia, el FC Ordino.

El club que presideix David Urrea va ser una bona pedra de toc per a un dels millors equips de la Primera Divisió femenina espanyola, que l'any passat va acabar la lliga en la setena posició. El resultat del partit, jugat al camp del futur Centre de Tecnificació ordinenc, va ser de 2-1 favorable a l'equip donostiarra, que va marcar el gol de la victòria en el descompte.

La Real també va jugar un altre amistós contra el Vic, contra el qual va aconseguir una golejada (5-0).

Després d'una setmana al Principat la Real Societat ha tornat a casa amb un balanç molt positiu de l'estada tant per les instal·lacions, com per la tranquil·litat per treballar i el tracte rebut. «La directora tècnica ha quedat tant contenta que fins i tot pensava en dur també la plantilla del juvenil a fer pretemporada», va assegurar Urrea, que va fer d'amfitrió juntament amb el Comú d'Ordino,

Aquest camp de futbol ha obert un nou front perquè puguin pujar a l'estiu clubs de l'esport rei, quan fins ara el més habitual era veure equips habitualment de bàsquet o handbol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT