Derrota sense res en joc

• L'Encamp va jugar sabent que ja no podia ser campió perquè el Vegakameratene va vèncer prèviament

Raventós (taronja) pressiona Lior Cohen en un refús de la defensa del Maccabi Nahalat, ahir al Poliesportiu. Foto: TONY LARA

No va poder ser. L'Encamp va sortir a la pista a disputar el darrer partit en el grup 5 de la fase preliminar de la UEFA Cup ja sense opcions de classificar-se perquè prèviament el Vegakameratene havia doblegat el Shahumyan 1-4 i s'havia assegurat la primera posició del grup. El darrer partit dels andorrans, tot i que ja no hi havia res en joc, va acabar en derrota. Havia de ser tranquil però els àrbitres van oferir un recital de targetes –que no calia, sincerament– i van mostrar-ne nou grogues, de les quals dues a Johny, expulsat al minut 33, i vermelles directes al meta israelià Flembaum, al local Mateu i a Raventós.

35 segons va trigar Chicko en fer el primer gol d'un duel que es va jugar a un altíssim ritme. Els dos equips, sense pressió, van fer un futbol ofensiu. Poc després del gol del Maccabi Johny va xutar al pal i la pilota va començar a marejar-se, d'àrea a àrea, amb un Encamp cada vegada menys permissiu amb les ofensives de l'adversari.

La intensitat va deixar els dos equips amb cinc faltes quan encara quedaven set minuts per al descans. Al 14, en una contra, Sabag va regalar el 2-0 a Zur, al 17 Moisés va encertar de doble penal, a 30 segons per la botzina de nou Chicko feia el 3-1 però en la següent acció Johny va fer el 3-2 de penal.

El Maccabi estava atacant i just va sonar la botzina quan Mateu, fora de l'àrea, va tallar la pilota. L'àrbitre el va expulsar i l'Encamp va haver de jugar els dos primers minuts de la represa amb un menys. Al minut 23, però, va passar el mateix a la inversa i el meta Flembaum va ser expulsat. Adam Cohen, però, va fer el 2-4 després de dos xuts al pal de Monti i Johny. Al 34, penal per mans de Raventós –i vermella directa– que va marcar Changal i només treure Neira va fer el 5-3. Al final de l'embogit partit Thear va fer el 6-3, Adam Cohen el 7-3 i Johny, de penal, va maquillar el resultat amb l'1-4. Però guanyar o perdre ja no importava.