PUBLICITAT

Una desena d'artesans al mercat d'Ordino

  • Durant aquests cinc dies els visitants podran comprar els productes artesans com roba, complements, objectes de decoració de fusta per a la casa
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els visitants observen els productes exhibits a les parades, ahir Foto: TONY LARA

Un total de deu comerciants van participar ahir al mercat artesanal d'Ordino, que se celebra després de l'èxit que va tenir el que es va fer per a l'exposició botànica. Aquest mercat s'allargarà fins el proper dimecres, per la celebració de la Mare de Déu d'agost, i durant aquests cinc dies els visitants podran comprar productes artesans com roba, complements, objectes de decoració de fusta per a la casa, i fins i tot cervesa Alpha, i altres productes gastronòmics, informa l'ANA.

El jardí de la Casa Pairal d'Ordino acull el mercat artesanal, on deu parades ofereixen productes ben diversos als visitants. Tal com va explicar la secretaria del Departament de Turisme del Comú d'Ordino, Núria Bonet, s'ha decidit organitzar aquest esdeveniment a demanda dels comerciants que van participar en el mercat del mes de juliol, i que van registrar un bon nivell de vendes i d'afluència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT