PUBLICITAT

Llum verda al crèdit per entrar a la xarxa Eryica

  • La incorporació dels punts joves a l'agència estimularà els intercanvis
  • Els diversos imports aprovats permeten desenvolupar el Pla Nacional de Joventut
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La coordinadora de Polítiques de Joventut, Judith Salazar. Foto: EL PERIÒDIC

El BOPA va publicar ahir la Llei 38/2010, del 30 de juny, de crèdit extraordinari i suplement de crèdit per finançar diverses despeses de la Secretaria d'Estat d'Esports, Joventut i Voluntariat. L'esmentada llei inclou un crèdit extraordinari per un import de 44.170,04 euros i un suplement de crèdit per un import de 2.000 euros. Entre les despeses que cal finançar, hi ha la incorporació dels punts joves del país a la xarxa europea Eryica, que estava pendent precisament de l'aprovació d'aquest crèdit.

Tal com va avançar EL PERIÒDIC, Andorra farà efectiu en breu el seu ingrés a la xarxa europea Eryica d'informació i assessorament juvenil. De fet, l'únic tràmit que quedava pendent era el pagament de la quota d'ingrés com a membre col.laborador de la xarxa, que es podrà formalitzar gràcies a l'aprovació del crèdit extraordinari --un crèdit que finançarà altres accions incloses al Pla Nacional de Joventut. La xarxa connecta els diferents punts d'informació juvenil de l'àmbit europeu i possibilita tant l'intercanvi d'informació com la mobilitat dels joves.

La xarxa Eryica (European Youth Information and Counselling Agency) treballa qüestions com ara la informació i la mobilitat juvenil, les noves tecnologies aplicades a l'assessorament juvenil i la promoció dels contactes professionals. Tal com va assenyalar la coordinadora de Polítiques de Joventut del Govern, Judith Salazar, la participació en aquesta xarxa "permetrà que els joves andor- rans puguin accedir a la informació sobre seminaris, programes d'intercanvi i grups de treball". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT