PUBLICITAT

La parada de bus a Consell d'Europa es mou a Pau Casals

  • El trasllat provoca un canvi de sentit als carrers Josep Rossell i Pau Casals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La nova parada d'autobus Foto: AFC

La parada de bus situada a l'inici de l'avinguda Consell d'Europa de la capital ha quedat anul·lada i s'ha traslladat al carrer Pau Casals. El Comú va informar que aquest trasllat ha provocat el canvi dels sentits de circulació dels carrers Josep Rossell Calva i Pau Casals. L'accés en aquest carrer es farà per Meritxell.

El canvi respon a la voluntat d'alliberar totalment i de forma permanent el carril viari dret de circulació del l'avinguda Consell d'Europa, en direcció a Escaldes-Engordany, afectat fins ara per l'aturada de busos urbans i interurbans. Per això, per facilitar la mobilitat i afavorir la seguretat en el trànsit, s'ha desplaçat la parada de bus al carrer Pau Casal, en el tram paral·lel a l'avinguda Consell d'Europa.

A partir d'ara, els autobusos circularan pel carrer Josep Cornella Panicello per dirigir-se a l'emplaçament de la nova parada del carrer Pau Casals. Pel que fa al lloc de l'antiga parada, s'ha desmuntat la marquesina i s'ha alliberat tot l'espai destinat a vianants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT