PUBLICITAT

El tanca del Jumilla Abel Castilla signa i Toni González marxa a Itàlia

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Toni González, el dia que va ser presentat, a l'agost de l'estiu passat Foto: TONY LARA

La renovació de l'entrenador, Xavier de la Rosa, està encara pendent de tancar-se en la parcel·la de futbol sala del FC Andorra però continuen arribant novetats sobre la confecció de la plantilla.

FORMAT A ELPOZO MÚRCIA / Abel Castilla, un tanca jove que prové del Jumilla de Múrcia –equip amb el qual va pujar a Segona el curs passat– ha arribat a un acord per signar. Castilla és un jugador amb projecció que té el vist i plau del tècnic –malgrat no segellar encara la renovació està al corrent de les altes i les baixes– i que es va formar en les categories inferiors d'ElPozo Múrcia, un dels clubs més potents de la Primera espanyola en el qual fins i tot va arribar a jugar amb el primer equip.

L'entitat tricolor també ha tancat la incorporació del porter brasiler del Pao Paulo Felipe, que ocuparà la vacant d'Ivan Reverté, qui marxa al Peníscola.

Per contra Toni González, que va rebre a principis de setmana una oferta del Brillante Roma italià i a qui el club va donar permís per negociar, finalment ha arribat a un acord i marxarà a Itàlia, on li ofereixen un sou que triplica l'ofert per l'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT