PUBLICITAT

Duel amb la classificació en joc... o irrellevant

  • L'Encamp, campió si venç i el Vegakameratene punxa abans
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Barrufet (blau) pressiona Jan Are Klaussen, dimecres en el primer duel Foto: TONY LARA

El grup E de la UEFA Futsal Cup 2012 en el qual hi ha el FC Encamp afronta avui la tercera i última jornada al Poliesportiu d'Andorra amb possibilitats dels quatre equips d'acabar campió i superar la ronda preliminar.

En el cas de l'equip que dirigeix Moisés només hi ha una via per fer-se amb el primer lloc: resar perquè el Vegakameratene noruec punxi en el primer partit davant el Shahumyan armeni (18.30 hores) i després guanyar sí o sí davant el Maccabi Nahalat d'Israel (20.45h). No hi ha més, Serà un duel amb la classificació en joc o intranscendent.

Evidentment al campió andorrà li espera una tarda de patiment. Dijous va ser un dia rodó perquè abans de la segona jornada la classificació era gairebé impossible però els resultats van acompanyar. Ara tot està de la següent manera: Vegakameratene 4 punts, Encamp 3, Maccabi 2 i Shahumyan 1. La sentència de Moi ahir en era per a menys: «No depenem de nosaltres però hem de mantenir l'esperança... Si els noruecs no guanyen anirem a la guerra contra els israelians. Estem tranquils, mentalitzats i amb confiança».

«ALGUNS ESTEM ESGOTATS» / La manera com s'arriba a la darrera jornada tampoc no és la que tenia prevista el tècnic de l'Encamp. «No he pogut fer les rotacions que volia, obligat per les circumstàncies», va admetre Moi. Ell mateix, Marçal Raventós, Neira i Johny han jugat més minuts dels previstos tant en el primer partit com en el segon, ja que fins els últims minuts no es van decidir els resultats. «Per això estem esgotats», tot i que ahir van poder recuperar.

Això sí, el tècnic considera que avui s'ha d'anar «amb tot i a totes» si surt el guió previst, ja que l'equip andorrà ha anat de menys a més i somien amb aconseguir per primera vegada en la història que un equip de la Lliga Nacional supera una ronda en la UEFA.

A punt va estar d'aconseguir-ho el ja desaparescut Cap del Carrer, que l'any que va acollir al Principat la ronda preliminar va guanyar els dos primers partits però va perdre el tercer i es va quedar a les portes de la classificació. El futbol sala està en deute amb Andorra però primer s'ha de veure què passa en el primer enfrontament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT