Encara hi han opcions

• L'Encamp venç i beneficiat per l'empat en l'altre partit encara pot ser campió del Grup E en la UEFA Cup

Johny (verd) salta per evitar l'entrada de Gyulambaryan en una acció del duel de UEFA Cup entre l'Encamp-Shahumyan, ahir al Poliesportiu d'Andorra. Foto: TONY LARA

Encara hi ha vida. El FC Encamp va superar el Shahumyan Yerevan per 6-2 en un partit trepidant i gràcies a l'empat sense gols en l'altre partit entre Vegakameratene i Maccabi Nahalat l'equip de Moisés és ara segon a un punt del campió noruec. Tot queda pendent per a la jornada de demà, la tercera i última al grup E de la ronda preliminar de la UEFA Cup. Falta, com ahir, que el líder no guanyi i l'equip encampadà sumi els tres punts per mantenir-se viu en competició europea.

El partit va començar de la pitjor manera. Els cinc primers minuts van ser més de vigilància a l'enemic. Ni un xut amb intenció. El cert és que el duel estava destacant per la lluita física i vist el resultat del primer partit –el 0-0– els dos equips es van preocupar més de no encaixar que de marcar.

Fins que al minut 14 una greu errada en defensa de Sahakyan el va aprofitar Moisés per afusellar el meta visitant i fer l'1-0. A partir del gol els armenis van augmentar el ritme i alguna ocasió es va veure abans del descans: una paret entre Solà i Johny que el primer va xutar fora, la rèplica de Babayan en la següent acció amb un xut desviat i una passada de Marçal en un tres contra dos que a punt va estar de costar l'empat.

Però el millor estava reservat per a la segona part. Als tres minuts de la represa Bazan, extraordinari sota pals, es va atrevir amb una passada en llarg a Johny i aquest, amb la punta de la bota, va batre Lobasyan. Però en la següent acció Kapukranyan va rebre la passada des del mig de la pista i des de la seva àrea va veure avançat Bazan i va fer el 2-1.

La clau va arribar al minut 29. Kirakosyan va ser expulsat per doble groga i en superioritat numèrica Ferreiro va fer 3-1. Després del gol els armenis van jugar amb porter jugador i Moisés va tallar una pilota i va fer el 4-1 des de la seva àrea. De nou el Shahumyan va retallar diferències mitjançant Kapukranyan però al 35 va arribar l'èxtasi amb el gol de Bazan de porteria a porteria i al 39 Raventós va posar la cirereta amb el 6-2, de doble penal.