PUBLICITAT

Un jove mor en un xoc frontal a la N-260

  • El conductor de la Seu va topar amb un camió cisterna i va morir a l'acte
EL PERIÒDIC
RIBERA D?URGELLET

Un jove de la Seu d'Urgell, Rafael M. J., de 31 anys, va morir ahir al matí en un accident de trànsit entre un camió i un turisme a la N-260, a Ribera d'Urgellet. El sinistre va tenir lloc a les 7.30 hores del matí a la N-260, quan el turisme va topar frontalment amb un camió cisterna. El conductor del vehicle va resultar mort a l'acte, mentre que el conductor del camió en va sortir il·lès. Al lloc dels fets s'hi van haver de traslladar sis dotacions e Bombers.

La calçada va quedar tancada en els dos sentits, ja que es van haver de transvasar els 30.000 litres de combustible que transportava el camió. El transvasament es va allargar durant tot el matí, generant cues de fins a 20 quilòmetres entre Organyà i Adrall. A les 16 hores, la N-145 entre Andorra i la Seu d'Urgell, així com la N-260 i un tram de la C-14 continuaven col·lapsades a causa de l'accident. A més, el camí entre Arfa i el Pla de Sant Tirs, que servia de desviació, també va quedar bloquejat ja que en molts trams només hi podia circular un vehicle. També es van quedar atrapats molts turistes que venien a passar el dia a Andorra, i al Pla de Sant Tirs, els restaurants van esgotat les existències. Al voltant de les 15 hores, els Mossos d'Esquadra van informar als conductors que els treballs encara s'allargarien, per la qual cosa molts vehicles van girar cua. El trànsit no va començar a fluir fins els volts de les 17 hores, després de set hores de retencions.

Segons el Servei Català de Trànsit, les cues van afectar tota la N-145, de 10 quilòmetres, i de pujada van ser de set quilòmetres entre la N-260 i la C-14. Per aquest motiu, es recomanava evitar circular més enllà d'Organyà en direcció a la Seu d'Urgell i passar pel túnel del Cadí o bé optar pel Pas de la Casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT