PUBLICITAT

Borrego es retira després de dotze anys al CV Andorra

  • Problema afegit per a Hillaire, que en principi tampoc no compta amb Geni da Silva
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Borrego a prop de la xarxa en un partit del curs passat al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

Javi Borrego no continuarà la pròxima temporada al CV Andorra. De fet deixa el vòlei. Se'n va un pilar de l'equip de Lluís Hillaire després de 12 anys a l'equip –va arribar al Principat als 18 i ara en té 30– i unes quantes internacionalitats amb la tricolor, a la qual ha representat en diversos Jocs dels Petits Estats i Campionats Europeus, entre d'altres.

Borrego ho deixa per motius laborals. «Encara no m'ho puc creure. Era el capità, una peça important i sé que el club em necessita però la crisi a mi també m'afecta i és hora de deixar els hobbies», va reflexionar ahir a aquest rotatiu. «M'estimo molt el club i aquest esport i és una decisió que no m'agrada, que em fa mal, però arriba un moment en què em falta temps i no puc donar més. L'Andorra ha tornat a l'elit i jo no puc entrenar ni estar en forma per jugar la Superlliga», va aclarir amb tristesa.

Un altre jugador important de l'equip és Geni da Silva. Segons el tècnic tricolor va tenir «mala actitud» el tram final del curs passat i per això Hillaire ja no compta amb ell, tot i que ha deixat la porta mig oberta a que la situació canviï: «Si ell m'ho demana podríem seure, escoltar-lo i potser canvio d'opinió, però des de llavors que no parlem i amb l'actitud de l'any passat no vull que estigui a l'equip».

De l'any passat continuen José Garcia, Olivera, Lanza, Salvador, Porras, Serra i a més s'han fitxat del Roca els joves Marc Ferrer (col·locador) i Sergi Mata (central). Tey i Garrido podrien tornar al club i potser ve un altre jove del Tenerife.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT