PUBLICITAT

Es restableix la circulació a la N-260 a Ribera d'Urgellet

  • Els treballs de transvasament del carburant que transportava el camió accidentat s'han allargat diverses hores provocant un col·lapse circulatori a la N-260, la C-14, i la N-145
09082012_cues6
Retencions a la N-260 aquest migdia. Foto: Josefina Lladós
El Servei Català del Trànsit ha informat que la circulació per la N-260 ha quedat restablerta en els dos sentis a Ribera d'Urgellet, al punt on aquest dijous al matí s'ha produït un accident mortal en el que ha perdut la vida un jove de la Seu d'Urgell. Els treballs de transvasament del carburant que transportava el camió accidentat s'han allargat diverses hores provocant un col·lapse circulatori a la N-260, la C-14, i la N-145. De fet, en diversos moments, tant des del Servei Català del Trànsit com des de l'Agència de Mobilitat d'Andorra s'ha recomanat evitar aquestes vies i optar per rutes alternatives.
Poc a poc es va normalitzant la situació viària a les carreteres pirinenques després del col·lapse provocat per un accident entre un camió i un turisme a primera hora del matí en el que ha mort un jove de la Seu d'Urgell. Poc després de les quatre de la tarda s'ha reobert la N-260 al trànsit en els dos sentits de la circulació un cop acabats els treballs de transvasament del carburant i la retirada del vehicle que han ocasionat cues de fins a 20 quilòmetres, segons alguns testimonis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT