El Shahumyan treu un valuós empat contra el Maccabi

• Dos minuts de desconcert per als isralians a punt van estar de costar-li la derrota
I. M.

El Maccabi Nahalat israelià va mostrar-se com un equip de més qualitat que el Shahumyan armeni, o almenys va mostrar jugadors amb més tècnica i va tenir la possessió de la pilota. Ahir, però, també es va veure que no va saber tancar el partit i en un minut de crisi a punt va estar de pagar-ho amb la derrota. 3-3 final i repartiment de punts davant un campió armeni que no sabia fer res més que defensar i contraatacar, però ho va fer a les mil meravelles.

Adam Cohen va materialitzar amb l'1-0 el domini dels d'Israel als 5 minuts però al 10, en una contra, va empatar Grigoryan.

Abans del descans L. Cohen de nou va recuperar l'avantatge per al campió d'Israel i en la represa de nou es va bolcar en l'àrea del meta armeni en busca del tercer gol que donaria certa tranquilitat. El problema és que Chicko va fallar fins a tres ocasions i al minut 27 Kapukranyan es va desmarcar amb un xut llunyà que va sorprendre Bar-Zakay.

Era l'empat. Dolorós per al Maccabi com s'havia produït i després d'haver fallat tantes ocasions. Només treure del centre del camp el Shahumyan va robar la pilota i en ple desconcert israelià Grigoryan es va colar entre la defensa i va marcar el 2-3. El Maccabi va multiplicar esforços i després de mil ocasions A. Cohen va fer el just 3-3.