PUBLICITAT

Els Bombers troben tres excursionistes que s'han perdut a Grau Roig

  • El cos ha informat a través del seu perfil a twitter, @Bombersandorra, que les tres persones rescatades "es troben en perfecte estat"
08072012_pessons
Excursionistes a la zona de Pessons el mes de juliol d'enguany. foto: ANA
El Grup de Rescat de Muntanya del Cos de Bombers ha dut a terme aquesta tarda  la recerca de tres excursionistes francesos que s'havien perdut per la zona de Grau Roig. Es tracta d'una dona de 57 anys, el seu fill de 34 i el seu nét de 5 anys, que han passat la nit a Pessons i havien quedat de trobar-se amb el marit de la dona al refugi de Montmalús a les 13 hores, però no s'hi han presentat. L'avís l'ha donat l'avi de la família, en veure que el vehicle romania a l'aparcament de Grau Roig. Al voltant de les 17 hores s'ha iniciat la recerca mitjançant un helicòpter per mirar de localitzar la família, que no són residents al país però coneixen la zona i estan en bona forma física, tal com han indicat des de Bombers.
Poc després, els Bombers han informat a través del seu perfil a twitter, @Bombersandorra, que la recerca s'havia dut a terme "amb èxit" i que aquestes "es troben en perfecte estat". 
D'altra banda, aquest dimecres a la tarda els Bombers també han fet un rescat d'una noia que ha patit una ferida a la cama mentre feia una excursió a la zona del Serrat, a la parròquia d'Ordino.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT