PUBLICITAT

Mor un ciclista resident de 35 anys a la Rabassa

  • L'home, que anava sol, va perdre el control de la bicicleta en una corba
C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La zona del camp de tir Foto: TONY LARA

Un ciclista, de 35 anys d'edat i resident argentí, va perdre la vida ahir a la tarda mentre baixava per la carretera de la Rabassa. Els fets es van produir al punt quilomètric 7,5, a l'alçada del camp de tir quan, per causes encara per determinar, va perdre el control de la seva bicicleta durant una corba.

Al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació de la Policia i també el SUM amb l'helicòpter de Bombers. L'avís es va rebre cap a les 19.30 hores. Els Bombers el van traslladar en helicòpter fins a la zona del camp de tir per intentar reanimar-lo, segons va informar la Policia. Malgrat tot, no van poder fer res per a salvar-li la vida. L'home patia un traumatisme cranial sever, entre d'altres traumatismes. Va ser traslladat en helicòpter, ja difunt, a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Segons van informar des de l'hospital, l'home anava indocumentat però portava un telèfon mòbil amb targeta andorrana. A més, no va ser localitzat cap casc de protecció al seu voltant, motiu pel qual és probable que circulés poc equipat. L'home feia sol el recorregut.

Accident greu d'un motorista / L'accident mortal d'ahir a la tarda no va ser l'única incidència del dia a les carreres. Un motorista de 38 anys, també argentí i no resident al país, va tenir un accident la matinada de dimarts pels volts de les 4 hores a Canillo. L'accidentat té quatre costelles fracturades que li han perforat un pulmó provocant-li un hemoneumotòrax (combinació d'aire i sang dins la cavitat toràcica com a conseqüència del traumatisme), per la qual cosa va ser ingressat a la UCI de l'Hospital de Meritxell.

Es preveu que estigui ingressat entre 24 i 48 hores, segons van informar a través del coordinador del SUM. En l'accident, que va succeir al punt quilomètric 14,6 de la CG2, no hi va intervindre cap altre vehicle i les causes de la caiguda del motorista encara estan per esbrinar, segons va informar la Policia.

D'altra banda, ahir al matí, pels volts de les deu, a l'avinguda Santa Coloma, un altre motorista de 54 anys i resident al país va resultar accidentat sense la participació de cap altre vehicle. L'home roman ingressat a Meritxell amb sis costelles trencades i policontusions, va informar ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT