PUBLICITAT

FEDA renova el certificat de seguretat laboral

  • Tot i que ha de millorar l'accés en cotxe per entrar a la seva seu central?
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El director general de FEDA, Albert Moles, i el director de Seguretat, Joan Lluís Armengol, van informar ahir sobre la renovació del certificat OHSAS 18.001 de seguretat en el treball. Aquest certificat es va obtenir per primera vegada al 2009, i aquest mes de maig es va renovar amb més exigències, ja que es requereix que s'hagin millorat els punts febles detectats anteriorment.

Els compromisos que s'adquireixen amb el certificat són de prevenció dels danys personals però també dels clients, visitants i de les persones que presten serveis a FEDA. També es garanteix que es complirà amb la normativa andorrana en aquest aspecte, i tal com va informar el director de Seguretat, FEDA es compromet a complir la reglamentació francesa que en aquest àmbit és més exigent. A més, hi ha d'haver una millora de la seguretat, i aquesta s'ha vist reflectida, segons assenyala Armengol en el nombre d'accidents de treball que s'han donat en els darrers anys, informa l'ANA.

Des que al 2007 es van començar a comptabilitzar correctament els accidents laborals, es va observar que al 2008 i 2009 se'n van produir vuit cada any, amb quatre baixes al 2008 i cinc al 2009. Aquesta xifra ha anat disminuint.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT