PUBLICITAT

Èxit de participació a la Festa Major de la capital, amb 13.700 persones

  • Destaca el ball del Contrapàs, amb 1.200 assistents, i la Festa de l'Esport, amb 1.600
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Nombrosos corredors a la Cursa atlètica celebrada dilluns Foto: TONY LARA

Unes 13.700 persones han assistit a alguna de les activitats que s'han organitzat durant la Festa Major d'Andorra la Vella, celebrada aquest cap de setmana i dilluns. Segons van assenyalar des del Comú, la quarantena d'activitats programades, de tots els àmbits, han tingut una bona acceptació entre ciutadans i turistes. En aquest sentit, van destacar que ha estat una festa molt participativa com ho demostra que s'hagi superat de llarg l'assistència de públic d'anys anteriors.

El Mercat de la Festa va rebre un miler de visitants, una xifra que ha satisfet als expositors tant pel que fa a les vendes com a l'ambient que s'ha generat entorn a les 65 parades instal·lades al Centre Històric. Pel que fa a la zona de restauració ubicada a la plaça Guillemó, es van comptabilitzar unes 500 persones, sobretot en horari nocturn.

La cultura popular també ha tingut un paper important durant tots els dies de la festivitat. Així, la cercavila va ser presenciada per centenars de persones. De la seva banda, el Ball del Contrapàs, va reunir més de 1.200 persones a la plaça del Poble.

Respecte als espectacles de carrer, el de circ-clown de los Canecas va aplegar 800 espectadors, mentre que la demostració de trapezi i acrobàcies de Meri Rabassa en va reunir uns 500. De la seva banda, l'animació itinerant de la Companyia Traüt la van presenciar un miler de persones, el mateix nombre d'espectadors que va aplegar l'espectacle de circ de la Companyia Pakypaya.

4.700 persones amb la música / El Comú va destacar que les actuacions musicals i els balls van aplegar unes 4.700 persones. Els més concorreguts van ser els concerts de dissabte a la nit, amb els grups La Troup i Se Atormenta una Vecina, que van reunir uns 800 espectadors.

D'altra banda, el total d'inscrits a les activitats esportives i de lleure ha estat de 2.200 persones, destacant els 320 inscrits a la Cursa atlètica de dilluns al vespre i els 1.600 de la Festa del Joc i de l'Esport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT