PUBLICITAT

Dos homes detinguts a la frontera del riu Runer amb 9,9 grams d'èxtasi

  • Les detencions es van produir dissabte a les 23.40 hores durant una inspecció a un autocar de línia regular Barcelona-Andorra
  • La investigació posterior va conduir a la detenció d'una segona persona un resident portuguès de 34 anys
1107202_policia 3
 Foto: ana
La Policia va detenir aquest dissabte dos homes que es disposaven a entrar al Principat per la frontera del riu Runer amb 9,9 grams de MDMA (èxtasi). Les detencions es van produir a les 23.40 hores durant una inspecció a un autocar de línia regular Barcelona-Andorra. Amb l'ajuda d'un gos ensinistrat en la recerca d'estupefaents, els agents van registrar l'habitacle i la bodega de l'autocar. L'animal va marcar amb intensitat una maleta metàl·lica de color negre.
Els agents van identificar el propietari de la maleta i el van informar que el gos l'havia marcat, de manera que l'home va acabar lliurant voluntàriament un embolcall de plàstic amb 9,9 grams de MDMA. L'home, de 27 anys, nacionalitat portuguesa i no resident, va ser detingut. La investigació posterior va conduir a la detenció d'una segona persona, un resident portuguès de 34 anys. Tots dos han estat posats a disposició judicial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT