PUBLICITAT

Ingressen a l'UCI un motorista accidentat amb una perforació al pulmó

  • Un motorista de 38 anys, de nacionalitat argentina i no resident al país, ha tingut un accident aquest dimarts a la matinada pels volts de les 4 hores a Canillo
07082012_hostpi3
Foto: ARXIU ANA
Un motorista de 38 anys, de nacionalitat argentina i no resident al país, ha tingut un accident aquest dimarts a la matinada pels volts de les 4 hores a Canillo. L'accidentat té quatre costelles fracturades que li han perforat un pulmó provocant-li un hemoneumotòrax (combinació d'aire i sang dins la cavitat toràcica com a conseqüència del traumatisme), per la qual cosa ha estat ingressat a la UCI de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on es preveu que hi romangui entre 24 i 48 hores, segons ha informat el coordinador del SUM. En l'accident, que ha succeït al punt quilomètric 14,6 de la CG2, no hi ha intervingut cap altre vehicle i les causes de la caiguda del motorista encara estan per esbrinar, segons ha informat la Policia.
D'altra banda, aquest dimarts al matí, pels volts de les deu, a l'avinguda Santa Coloma, un altre motorista de 54 anys i resident al país ha resultat accidentat sense la participació de cap altre vehicle. Ha estat ingressat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell (HNSM) amb sis costelles trencades i policontusions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT