PUBLICITAT

Marcos Sanza s'imposa en la cursa popular de la Festa Major

  • Les diferents carreres tornen a ser un èxit i se superen els 300 participants
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La sortida de les categories benjamina, alevina i infantil, ahir al Comú. Foto: TONY LARA

Sense el seu amic i gran rival Toni Bernadó en la cursa popular de la Festa Major d'Andorra la Vella, Marcos Sanza va ser ahir el guanyador de la trentena edició d'una de les curses més tradicionals en l'atletisme del país. De nou va aixecar l'interès de persones de totes les edats i es van superar els 300 participants en un any en el qual s'han disputat quatre proves de diferents distàncies, arrelades a l'edat dels corredors.

L'ESPORT REGNA A LA CAPITAL / La cursa popular d'atletisme va ser un dels grans atractius esportius de la capital, però no l'únic. A banda de la iniciativa del Club d'Atletisme Valls d'Andorra també s'han implicat en les festes d'Andorra la Vella el club de tennis de taula, el de tir de precisió i la Federació Andorrana d'Escacs.

Així doncs el vencedor del torneig de tennis de taula va aplegar 40 participants en la sala polivalent de la Plaça del Poble, amb David Rodríguez (Escaldes) com a campió absolut en la categoria B el millor va ser Jordi Rodríguez (Escaldes), el guanyador benjamí Tomàs Obiols (Andorra) i el millor infantil, Christian Mansegosa (Andorra).

En tir de precisió, amb un rècord de participació de 71 tiradors, el guanyadors en pistola pneumàtica van ser els catalans David Rey (sènior 1A), Francisco Salinas (2A) i Joan Palau (3A); en carrabina pneumàtica el català Eduard González (1A) i el francès Franck Multner (2A); en pistola estàndard el català Joan Vidal (1A) i l'andorrà Joan López (2A) i en pistola gros calibre de nou Joan Vidal (1A) i el francès Alan Llense.

Per últim, la marató d'escacs de partides ràpides de la Festa Major va aplegar 18 jugadors i el guanyador va ser l'alemany Peter Fassnacht, el qual va meravellar en vèncer les 17 partides que va disputar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT