PUBLICITAT

Els restauradors de la plaça Guillemó volen repetir al 2013

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una restauradora fa creps a la plaça Guillermó, ahir. Foto: M. T. / ANA

Els restauradors del Centre Històric fan un balanç positiu de l'afluència de visites que han tingut durant les festes de la parròquia. Aquest any la cuina nacional es presentava com una de les novetats estrella de la festa major i segons els propis restauradors, la iniciativa ha estat tot un èxit. El grup de restaurants instal·lats a la plaça Guillemó han ofert durant aquests dies una selecció de la seva oferta gastronòmica que el públic ha rebut amb els braços oberts. Una de les membres de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Meritxell Teurel, va explicar a l'ANA que s'ha creat un molt bon ambient. Per aquest motiu, esperen poder repetir la iniciativa de cara l'any vinent, millorant alguns detalls, i ampliant el nombre de taules i, si l'espai ho permet, també augmentant el nombre d'establiments.

Meritxell Teruel ha explicat que la iniciativa va sorgir després de l'èxit que va tenir un establiment que es va instal·lar l'any passat a la plaça Guillemó, i han estat un total de deu restaurants els que han ofert els seus productes per un preu d'entre 2 i 10 euros. La intenció ha estat oferir «molta varietat per satisfer els gustos de tothom», amb una oferta diversa que incloïa arrossos, sushi, brasa, pasta, pop, creps i un llarg etcètera.

Des de l'associació asseguren que han treballat molt bé tots els dies, més al vespre que al migdia, i lamenten el xàfec del diumenge a la nit, que els va obligar a tancar portes abans d'hora, al voltant de les 23 hores. De cara l'any vinent els restauradors esperen repetir la iniciativa, millorant alguns aspectes, com ara adequar millor la zona per la pluja, i ampliar el nombre de taules, ja que en molts moments la plaça es feia petita. També intentaran que s'apunti algun restaurant més, tot i que el lloc «no dóna per gaire més»

Els restaurants participants han estat: el Sushi Gong, la Birreria, el Cisco de Sans, la Botiga del te, el Rebost del Padrí, l'And Burguer 0, Flor i Nata, Eximi, la Cava Ronaldo i Ca la Conxita. H.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT