PUBLICITAT

El Palau de Gel busca adeptes

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
La façana del Palau de Gel Foto: EL PERIÒDIC

El Palau de Gel d'Andorra a Canillo continua constatant, també durant l'estiu, una baixada acusada d'usuaris, sobretot de la pista de gel, que es compensa amb l'increment del nombre d'estatges esportius que acull la instal·lació. Així, els mesos de juny i juliol s'han pogut tancar amb un augment del volum de negoci d'un 5%, i de cara a la tardor, es treballa per atreure més públic. El director del Palau de Gel, David Caubet, en declaracions a l'ANA, ha indicat que d'una banda s'està treballant per innovar en el producte de nit, que té molt d'èxit, i de l'altra, s'estan preparant nous productes per tornar a atacar el mercat andorrà, encaminats a promoure competicions d'hockei, de karts sobre gel, etc.

Per pal·liar la important baixada d'usuaris que pateix el Palau de Gel ja des de la temporada d'hivern, s'ha intentat potenciar els estatges esportius a l'estiu, i de cara a la tardor es vol tornar a atreure el públic andorrà mitjançant productes específics, com poden ser competicions entre amics o campionats entre empreses. L'objectiu, tal com afirma Caubet, «és fidelitzar-los una mica més, amb activitats que no només vinguin un dia, sinó diversos». D'aquesta manera, es vol aconseguir més usuaris en temporada baixa, com són els mesos d'octubre o novembre.

Caubet ha indicat que l'estiu s'està salvant gràcies als estatges esportius que estan acollint, provinents de països nòrdics i de l'est d'Europa. En canvi, els usuaris individuals van a la baixa, un fet que Caubet atribueix a la baixada general de turistes que pateix el país a causa de la crisi econòmica que afecta sobretot Espanya. Així, els mesos de juny i juliol s'han pogut tancar amb un volum de negoci un 5% superior al mateixos mesos de l'any passat, cosa que ha permès frenar els números vermells que s'acumulen des de principis d'any. Tot i això, Caubet calcula que actualment, en el que va d'any, el Palau de Gel es troba entre un 5 i un 9% per sota dels números de l'any passat.

Igualment, tot i que no poden saber com anirà l'agost perquè el client del Palau de Gel no reserva amb antelació, Caubet es mostra pessimista, ja que les previsions dels hotelers no són gaire bones, i augura «un agost bastant fluix».

Pel que fa als estatges, l'objectiu és intentar fidelitzar més els clubs fent paquets conjunts amb altres ofertes turístiques de la parròquia per poder oferir-los més diversitat d'activitats, combinades amb natura, etc. L'altre intenció és aconseguir estatges fora de temporada, ja que de moment és un producte molt exclusiu de l'estiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT