PUBLICITAT

La Massana gasta 22.000 euros per reparar les escales de l'església

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El Comú de la Massana ha enllestit les obres de reparació de les escales de l'església parroquial, que ja són operatives des d'aquest cap de setmana. Els treballs han costat 22.000 euros, i tal com indica el cònsol menor i president de la Comissió d'Obres, Raül Ferré, eren necessàries perquè «es tracta d'una zona amb força pas de vianants». Ferré va afegir ahir que «les escales estaven malmeses i s'havia d'evitar que algú es fes mal, sobretot les persones grans que van a l'església i els nens que van a l'escola».

Els treballs han consistit en la retirada de l'anterior revestiment, de pedra i pissarra, i en la col·locació d'un nou paviment de pedra granítica, molt més resistent a les condicions climatològiques. A més, també s'ha aprofitat per reduir els replans, per fer els graons de menys alçada i més còmodes. El cost de l'obra ha estat de 22.000 euros.

Durant els propers mesos es preveu continuar realitzant intervencions per garantir que tots els espais públics estiguin en bones condicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT