El cadet Frases, 15è en els Mundials de la Joventut

• Quim Altés és el 19è benjamí i Albert López, el 25è minime a Poitiers
POITIERS

Efren Frases, d'esquenes, en una de les zones als Mundials. Foto: FAC

El jove andorrà Efren Frases va aconseguir una meritòria 15a posició en la categoria cadet, en els Campionats del Món de la Joventut disputats el cap de setmana passat a la localitat francesa de Poitiers.

Frases va sorprendre amb una gran actuació–28,5 punts de penalització– que el van permetre finalitzar a mitja taula, sobre un total de 29 participants. Amb aquest resultat el biker andorrà es va quedar a les portes de classificar-se per a la gran final.

La Federació Andorrana de Ciclisme va enviar dos corredors més: Quim Altés, que va finalitzar en el 19è lloc de 21 participants de la categoria benjamina, amb 45 punts de penalització i Albert López, que va finalitzar el 25è en la categoria minime, amb 29 competidors, i 69 punts de penalització.