PUBLICITAT

La plataforma contra l'heliport al Patapou recull més de 1.000 signatures en tres dies i mig

  • Actualment ja se superen les 2.000 firmes, una xifra que es valora molt positivament des de la plataforma
06072012_patapou
Un dels punts mòbils de la Plataforma s'ha ubicat durant la Festa Major a la rambla Molines, entre la plaça Rebés i la plaça del Poble. Foto: ANA / Marta TOrt
La plataforma No a l'heliport al Patapou ha superat el miler de signatures recollides durant els tres dies i mig en què ha instal·lat els punts mòbils aprofitant la celebració de la Festa Major d'Andorra la Vella. Sumades a les 1.090 que s'havien recollit anteriorment, se superen les 2.000 firmes, una xifra que es valora molt positivament des de la plataforma, ja que tal com ha indicat una de les seves membres, Chantal Roca, 's'ha aconseguit doblar les signatures en només tres dies i mig, mentre que les primeres mil es van recollir al llarg d'un mes i mig'.
La iniciativa de recollir signatures en contra del projecte de l'heliport al Roc del Patapou a través de punts mòbils durant els actes de Festa Major de la capital ha superat del tot les expectatives. En només tres dies i mig s'ha aconseguit doblar el nombre de suports que s'havien recollit fins al moment a través dels punts fixos del Comú, el Centre Cultural la Llacuna i la pàgina web. 

Durant els dies de Festa Major, s'han instal·lat punts mòbils de recollida coincidint amb els actes de més afluència, i així s'han aconseguit més de 1.000 signatures. A més, des de la plataforma també es mostren satisfets perquè durant l'acció s'ha aconseguit parlar amb molta gent, rebre els seus punts de vista, i conscienciar a molts ciutadans sobre la problemàtica que pot generar la infraestructura. 

Ara la recollida de signatures continuarà als punts habituals, a l'espera que acabin les vacances del mes d'agost, i que el Govern es pronunciï en relació a l'informe que estan preparant els experts francesos. De cara al setembre, la plataforma ja estudia noves accions en contra del projecte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT