PUBLICITAT

Uns dotze mitjans terrestres i quatre aeris continuen a Ossera

EL PERIÒDIC
OSSERA

Periodic
L'incendi que crema a la zona Pelat de Casal, al triangle entre Montan de Tost, Ossera i l'Azina d'Alinyà Foto: BOMBERS DE LA GENERALITAT

Una dotzena de mitjans terrestres i quatre aeris dels Bombers de la Generalitat continuaven ahir treballant al matí a l'incendi d'Ossera (Alt Urgell), que està en fase de control des divendres a la nit. Segons dades provisionals del Cos d'Agents Rurals, la superfície cremada és de 17 hectàrees, de matoll i massa forestal. Les tasques d'extinció s'han vist determinades per la dificultat orogràfica, la manca d'accessos i les característiques de la vegetació. Ahir el perímetre estava del tot encerclat i no hi havia flames des de dijous, però els Bombers continuaven remullant la zona. La hipòtesi de l'origen del foc és un llamp, però la investigació segueix oberta.

De fet, l'incendi va entrar en fase de control des de poc després de les 22.45 hores de la nit. Els diferents operatius contra incendis de la Regió de Lleida, que es va reunir a Tremp, van coincidit en demanar civisme i col·laboració ciutadana per evitar incendis.

Albert Alins, delegat del Govern a l'Alt Pirineu, va explicar que l'afluència de gent s'incrementarà al Pirineu, motiu pel qual s'ha de vigilar més que mai sobretot en les sortides al bosc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT