PUBLICITAT

Els bombers realitzen dos rescats de muntanya

  • Un operari pateix un traumatisme cranial lleu mentre col·locava paravents
EL PERIÒDIC
CANILLO / LA MASSANA

Periodic
L'helicòpter deixa un ferit al terrat de l'Hospital, en un rescat anterior Foto: TONY LARA

Grandvalira, i més concretament el sector del Tarter, va tornar a ser escenari ahir d'un accident laboral. Ja divendres passat els Bombers van haver de traslladar fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell un operari a qui li havien caigut uns troncs a sobre mentre treballava en l'adequació de la pista Àliga. Ahir, era un treballador d'Ensisa, societat que gestiona les pistes de la parròquia de Canillo, qui es va fer mal mentre col·locava uns paravents a la zona de la pista d'Encampadana als volts de les 13.30 hores.

Segons va explicar el director de màrqueting de Grandvalira, Alfonso Torreño, l'accident no va ser greu, però que en tractar-se d'un cop al cap que va fer perdre la consciència per uns moments al treballador, i tenint en compte que la zona no és de fàcil accés, es va activar el protocol que té l'estació i que fa que s'avisi l'helicòpter quan hi ha casos així. Torreño va indicar que l'operari estava realitzant tasques de manteniment quan es va aixecar i va picar fortament amb el cap a una fusta. Per contra, des de la Policia es va comentar que l'home hauria caigut d'una pilona mentre hi treballava. Segons els Bombers, el ferit té 31 anys. El cap de guàrdia del centre hospitalari va confirmar que es tractava d'un traumatisme cranial lleu, i que ahir mateix va ser donat d'alta.

CICLISTA ACCIDENTAT A PAL / El segon rescat que van fer els Bombers va ser al voltant de les 18 hores, a l'estació de Pal, on un ciclista es va trencar la cama mentre practicava descens. El cap de guàrdia de l'Hospital va informar que es tractava d'un noi jove i que quedaria ingressat i se l'operaria d'urgència ahir al vespre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT