PUBLICITAT

El FC Andorra i Cabinho entren en un carreró sense sortida

  • Ni club ni jugador cedeixen: «Si es queda així jo no penso continuar, i ja veuré què faig»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cabinho, durant un partit d'una temporada anterior al Poliesportiu Foto: TONY LARA

el procés de renovacions que va iniciar el FC Andorra en la seva secció de futbol sala ha topat amb un problema. Si les continuïtats han anat transcorrent amb normalitat fins el moment, aquesta setmana les reunions amb Aitor i Cabinho han rebut dues negatives a acceptar les condicions que imposava el club. Tot i que des de l'entitat es creu que amb el porter s'arribarà a un enteniment final, la situació amb el jugador està ara mateix en un carreró sense sortida. Ni l'entitat vol cedir, ni ell està disposat a donar res. Així les coses, el futur del futbolista és una incògnita. «Si es queda així jo no penso continuar, i ja veuré què faig», va dir ahir.

La junta es va reunir dimecres al vespre per estudiar les dues situacions. La decisió va ser no variar l'oferta que feien als jugadors, i si bé segons el club l'entesa amb Aitor és possible, el cas de Cabinho és un altre, perquè el jugador no vol assumir la reducció de salari que se li demana: «Em diuen de cobrar el 50% menys de l'any passat, i si és així no puc continuar, segur». L'oferta del club inclou una feina interna amb l'entitat, però amb tot, «no em convenç i no puc acceptar-ho»,

Així les coses, el jugador no vol pensar en què farà si no segueix en la disciplina de l'equip andorrà: «No sé què faré, no ho he pensat, i quan estigui tot clar llavors serà quan decidiré». Cabinho, que sap que és un jugador important, juga amb aquesta arma per intentar treure alguna cosa més del club, però afirma que no variarà la seva posició: «Si pensen que han de comptar amb mi, haurem de canviar el que hi ha, i si no creuen que he de seguir, doncs que busquin a un altre jugador i no passa res». Pel que fa a la continuïtat de Xavier De la Rosa com a primer entrenador, la situació segueix amb el tècnic al corrent del que es fitxa i es renova, però sense que les parts tinguin intenció de formalitzar res entre ells.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT