PUBLICITAT

Llorts acull la segona prova del Nacional contra el crono

  • Arinsal viu la seva festa amb el Trial que rep més de 200 pilots, molts del circuit internacional
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un participant pren la sortida de la passada crono del Coll d'Ordino Foto: EL PERIÒDIC

El cap de setmana té molt esport per veure al Principat, sobretot avui, amb ciclisme, petanca, patinatge sobre rodes, trial i escacs. Amb aquest menú, s'ha d'anar seleccionant en per hores, perquè a tot no s'arriba. Demà, Travessa la Massana-Ordino.

CICLISME - Segona prova del Nacional de crono.

Després de la primera prova del calendari del Campionat d'Andorra contrarellotge disputat el passat 30 de juny amb la pujada al coll d'Ordino, avui se celebra la segona cita, la crono entre Llorts i la Coma, de 10km de recorregut, amb les rampes més dures a la part intermitja del Serrat, i més tard la part final abans d'arribar a la Coma, amb els 2.000 metres d'altitud ja superats.

La sortida del primer corredor serà a les 16.00h, mentre que les inscripcions es poden fer on estarà la rampa de sortida, a Llorts, abans, de 14.30h a 15.30h,

Pel que fa als favorirs, la previsió és que comencin a disputar la crono a partir de les 16.30h . S'espera una cinquantena de participants, amb una previsió de temps per als millors que pot variar entre els 35 i els 38 minuts.

TRIAL - Presència mundialista a Arinsal.

Fins a 16 pilots del circuit internacional es donen cita al Trial d'Arinsal que comença avui. Destaquen consagrats com Jordi Pascuet, Pol Tarrés, Iván Peydro, Joan Pons, David Millán, Alfredo Gómez, Sandra Gómez (segona en el Campionat del Mon de Trial femení celebrat al juliol a Sant Julià de Lòria), i l'exmundialista francès Philippe Berlatier, entre d'altres. Això en categoria negra. També hi ha 36 en vermella, 131 en blava i 80 en categoria groga.

PATINATGE SOBRE RODES - Exhibició del campus al pavelló Comunal.

Avui al matí el pavelló Comunal d'Andorra la Vella, on habitualment disputa els seus partis l'Andorra Hoquei Club, acull a partir de les 10.00h una exhibició de patinatge sobre rodes en què participaran els participants i las participants del Campus que s'ha estat celebrant durant tota aquesta setmana. Hi ha una cinquantena de patinadors, amb presència andorrana. La festa conclourà al migdia després de veure en acció tot el que han aprés.

DIUMENGE - Travessa de Copa d'Andorra i escacs

El diumenge serà també un bon dia per gaudir de l'esport al Principat. Se celebra des de les 9.00h a Ordino, una nova edició de la Travessa de la Massana i Ordino. La competició és la segona prova puntuable per a la Copa d'Andorra de curses de muntanya, i comptarà amb la presència de corredors d'alt nivell, com Joan Valls, de l'equip nacional, o Maria Fargues en categoria femenina, que busca un lloc en la part alta de la classificació general. Les inscripcions es poden fer a primera hora, de 8.00h a 8.45h, i hi ha tres circuits: el de 21km i 1.660m de desnivell, el de 14,7km i 820m de desnivell, i la passejada popular, de 5km i 340m de desnivell indicada per a famílies i els més petits.

Així mateix, a partir de les 10.00h, la plaça Príncep Benlloch d'Andorra la Vella acull també demà la Marató d'Escacs 2012, organitzada pel Centre d'Escacs, amb un format de partides ràpides per sistema suís.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT