PUBLICITAT

Els hotelers preveuen una ocupació del 62,3% per aquest cap de setmana

  • les reserves de darrera hora, molt focalitzades en la nit de dissabte, podrien fer incrementar l'ocupació fins a assolir el 75%
03072012_turistes
 Foto: ANA
Els hotelers preveuen una ocupació hotelera del 62,39% per aquest cap de setmana. Així ho han destacat des de la Unió Hotelera en un comunicat en el que posen de relleu que les reserves de darrera hora, molt focalitzades en la nit de dissabte, podrien fer incrementar l'ocupació fins a assolir el 75%.
Les dades recollides pels hotelers mostren que els establiments massanencs són els que registren les xifres d’ocupació més altes, per sobre del 80%, ja que aquest cap de setmana se celebra el Trial d’Arinsal. La resta de parròquies també han incrementat els percentatges d’ocupació de les darreres setmanes, tot i que els hotelers matisen que l’inici del mes d’agost encara està sent més fluix que l’any passat.

La parròquia amb unes previsions més altes d'ocupació és la Massana, amb un 83,70%, seguida a més distància d'Andorra la Vella amb un 60,89%. Pel que fa a Canillo, Escaldes-Engordany i Ordino, els índexs se situen entre el 57 i el 58%. Finalment, tanquen la llista Encamp amb un 49,89% i Sant Julià de Lòria, amb un 37,25%.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT