PUBLICITAT

Creada una plataforma al Facebook a favor del Patapou

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dues imatges virtuals del projecte que defensa la plataforma Foto: EL PERIÒDIC

Una plataforma creada al Facebook el passat dimarts defensa ubicar l'heliport al polèmic emplaçament del Roc del Patapou. Es tracta d'un perfil de la xarxa social que ja compta amb una setantena d'amistats, i que s'amaga sota el nom Volem l'heliport al Patapou.

Entre les amistats afiliades hi ha noms com la cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, el conseller socialdemòcrata de la capital, Josep Vila, l'exconseller escaldenc Pere Moles i l'exconseller general Jan Cartes. Això sí, tots van assegurar a aquest rotatiu que no s'hi han afegit per compartir ideologia. Alguns van manifestar que no eren conscients d'estar al grup o que hi eren simplement per curiositat.

El projecte que defensa la plataforma, però, és diferent al de l'UTE guanyadora, ja que no hi inclou un funicular, i en canvi sí que planteja una estació d'autobusos i una àmplia zona d'aparcament, amb el seu corresponent accés per carretera. Pel que fa a l'hangar, és més gran en superfície que el que planteja la proposta guanyadora. Segons va explicar Ferrer, es tractaria d'un projecte que es va presentar al concurs però que va ser descartat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT