PUBLICITAT

Només falta la firma per incorporar Xuxa i Hicham

  • Cabinho i Aitor rebran avui una resposta del club, decidida ahir en junta
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xuxa, quan jugava al Lanzarote, abans de fitxar per l'Azkar Lugo Foto: EL PERIÒDIC

Dos jugadors més tancats. O gairebé, perquè ahir el FC Andorra va arribar a un acord amb els representants de Xuxa i Hicham, però encara falta la firma dels futbolistes per dir que els dos són de la disciplina del club andorrà. A més, l'entitat va tenir ahir reunió de junta directiva per tractar la qüestió plantejada per la inicial negativa d'Aitor i Cabinho per continuar la pròxima temporada amb les condicions econòmiques actuals. Avui, tots dos rebran la decisió del club.

Rubén Rodríguez ‘Xuxa' i Hicham Cheham seran els dos fitxatges del club andorrà per la pròxima temporada. El primer arriba provinent de l'Azkar Lugo de Primera Divisió, i es tracta d'un ala ofensiu que havia quedat lliure després de la temporada passada. Així, pel que fa a Hicham, és un futbolista que arriba de la pedrera del Caja Segòvia, també de Primera, però que ha tingut minuts durant la temporada i ha sumat minuts fins i tot al play-off. Els dos són joves i responen a les expectatives econòmiques de l'entitat, que no passa per un bon moment.

El tema de Cabinho i Aitor és un altre. Els dos van decidir rebutjar en un primer moment les condicions que posava el club a una nova temporada en què, novament, els sous no pujaran, ni molt menys. El club es va reunir ahir en junta i va prendre una decisió per respondre tots dos. Aquest capítol s'hauria de tancar avui. En tot cas, també està damunt de la taula la plaça d'entrenador. Xavier De la Rosa és al corrent dels fitxatges, però encara no ha firmat la seva continuïtat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT