PUBLICITAT

Un andorrà detingut per circular drogat a 219 km/h

  • Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts, Xavier C.M., de 50 anys i de nacionalitat andorrana, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit
02072012_turisme velocitat
Captura del radar en la què es veu el vehicle amb placa andorrana. Foto: MOSSOS D?ESQUADRA.

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts, Xavier C.M., de 50 anys i de nacionalitat andorrana, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van passar a les 16.30 hores durant un control de velocitat muntat a l’altura del punt quilomètric 527 de l'A-2 dins del terme municipal de Cervera. Els agents van interceptar un turisme a 219 km/h en un tram d’autovia on la velocitat màxima permesa és 120 km/h. A més, el conductor va donar positiu a la prova del drogotest per cocaïna i cànnabis.

Els Mossos van detenir Xavier C.M., com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per circular amb una velocitat penalment punible i sota els efectes de substàncies estupefaents. També se l’imputa un delicte de conducció temerària donat que en la franja horària en què va cometre les infraccions hi havia una alta intensitat de circulació.

En aquest mateix control de velocitat es va detectar un altre vehicle circulant a 212 km/h. En aquest cas, es va denunciar administrativament al seu conductor, perquè tal com recorden els Mossos, en una via ràpida interurbana es consideren velocitats penalment punibles les que superen els 214 km/h.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT