PUBLICITAT

La Massana arreglarà camins i vies amb els operaris temporals

  • Seran nou persones que s'incorporaran per sis mesos a partir de la propera setmana
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El Comú de la Massana amplia el seu pla públic per millorar la feina per els ciutadans de la parròquia. Així, ahir va confirmar la contractació de nou persones en el marc del programa per fomentar el treball temporal en benefici a la col·lectivitat organitzat pel Govern. El mateix programa públic que es desenvolupa amb la col·laboració dels Comuns i de les empreses parapúbliques, i que el Govern va confirmar que creixeria un 23% en pressupost.

En aquest sentit, des del Comú afirmen que està previst que aquestes persones s'incorporin al seu lloc de treball entre el propers dies 6 i 8 d'agost. Les persones que gaudeixen del programa públic rebran un pagament del salari mínim interprofessional.

La voluntat del Comú és proporcionar a aquests treballadors una feina que sigui útil a la comunitat durant aquests sis mesos i al mateix temps que els serveixi per ampliar la seva formació. Tot dins de les possibilitats que ofereix aquest programa, que el ja exministre d'Interior Marc Vila va voler deixar en mans dels comuns, més coneixedors de les necessitats de les parròquies, com és la millora de camins o vies públiques.

La corporació va informar que les tasques a realitzar seran polivalents, i totes elles en funció de les necessitats de millora a la via pública. En aquest sentit, es realitzarà una campanya de pintura de baranes i mobiliari urbà, neteja de camins i treballs de manteniment general.

Des de la Massana ja es va informar que s'havien aturat les grans obres, ja que els darrers anys es va invertir força en aquestes. Segons el Comú, ara es realitzen petites edificacions per millorar la situació dels ciutadans de la parròquia, com canviar les escales per anar a l'església o diferents equipaments públics. Tal i com diuen els consols, mantenir els equipaments més que fer-ne de nous.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT