PUBLICITAT

Interior augmenta el pressupost pel programa de foment del treball temporal per oferir 37 noves places

  • Al poc més d’un milió d’euros previst en el pressupost 2012 s’hi sumen 242.000 euros suplementaris.
01082012_servei ocupacio2
Imatge d'arxiu del Servei d'Ocupació. Foto: ANA
El Ministeri de Justícia i Interior ha ampliat un 23% la dotació pressupostaria del programa de foment del treball temporal en benefici de la col·lectivitat, de manera que al poc més d’un milió d’euros previst en el pressupost 2012 s’hi sumen 242.000 euros suplementaris. Així ho ha informat el Govern a través d'un comunicat en el que posa de relleu que la injecció econòmica permet augmentar el nombre de places ofertes per l’administració central, les parapúbliques i els comuns amb 37 nous llocs de treball.
El Govern ha indicat que de les 197 places previstes, hores d’ara n'hi ha 147 cobertes. D’aquestes, 96 corresponen a feines ofertes per l’administració general i l’administració de justícia i 51 a comuns i parapúbliques. L’administració té en aquests moments dos llocs més en procés d’intermediació mentre que pel que fa a corporacions locals i parapúbliques hi ha 45 places més pendents de cobrir. Del total de beneficiaris del programa, 39 d’ells percebien una prestació d’atur, que ha quedat suspesa. Per nacionalitats, els andorrans són el col·lectiu amb més treballadors, seguits d’espanyols i portuguesos.

Pel que fa a l’ampliació del programa a comuns i parapúbliques, el nombre de contractacions tancades corresponen 11 al Comú de Canillo, 8 al d’Encamp, 7 al d'Andorra la Vella, 3 al de Sant Julià, 8 al d'Escaldes-Engordany, 3 a la CASS i 11 al SAAS. I pel que fa a les contractacions que es faran efectives properament, 1 correspon al Comú d'Escaldes-Engordany, 4 al de Canillo, 9 al de la Massana, 5 al de Sant Julià de Lòria, 2 al d'Andorra la Vella, 17 al d'Ordino, 1 a la CASS, i 6 al SAAS.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT