PUBLICITAT

El Consell de Ministres aprova 50.441 euros en ajuts per a la instal·lació d'energies renovables

  • Segons els càlculs del Ministeri d'Economia, aquests ajuts han incentivat inversions particulars per una quantitat total de 739.316 euros
02082012_govern
 Foto: Arxiu ANA
El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, l'atorgament de vuit ajuts econòmics destinats a la instal·lació de sistemes d'aprofitament d'energies renovables en l'edificació. Aquests vuit ajuts se sumen als dos que ja es van concedir anteriorment des de la pròrroga del programa, i en total sumen 61.967 euros de subvencions. Segons els càlculs del Ministeri d'Economia, aquests ajuts han incentivat inversions particulars per una quantitat total de 739.316 euros.
El pla Renova de subvencions del Govern per a la incentivació de les inversions en aprofitament d'energies renovables va ser prorrogat pel Govern per un semestre, i durant aquest termini s'han concedit un total de deu subvencions per un valor de 61.967 euros.

Amb aquests ajuts s'han incentivat inversions en sistemes d'aprofitament d'energies renovables de geotèrmia, biomassa i energia solar tèrmica, en edificis unifamiliars i plurifamiliars. Les inversions han estat de 739.316 euros de particulars.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT