PUBLICITAT

La Plataforma 'No a l'heliport del Patapou' instal·la punts mòbils de recollida de signatures durant la Festa Major

  • Ala estands hi haurà fulls per signar el manifest ciutadà així com material informatiu on s'expliquen els motius pels quals la plataforma s'oposa a la ubicació de l'heliport al Roc del Patapou.
01082012_estand no patapou 3
Estand mòbil de la Plataforma NHP que durant la Festa Major d'Andorra la Vella serà visible en els llocs de més afluència de gent per recollir signatures contra la ubicació de l'heliport al Roc del Patapou. Foto: ANA / A.R.
La Plataforma No a l'heliport del Patapou instal·larà punts mòbils de recollida de signatures durant els tres dies de Festa Major de la capital, el 4,5 i 6 d'agost. Ala estands hi haurà fulls per signar el manifest ciutadà així com material informatiu on s'expliquen els motius pels quals la plataforma s'oposa a la ubicació de l'heliport al Roc del Patapou. Els impulsors de la Plataforma consideren que la Festa Major és un bon marc per donar a conèixer el seu missatge i aconseguir més suport ciutadà. En aquest sentit, han destacat que divendres passat el manifest ja superava el miler de signatures.
Els estands es desplaçaran de lloc en funció dels actes mes destacats de la Festa Major i que congreguen més gent: centre històric, plaça del Poble, la Rotonda i el Parc Central. Aquest divendres està previst que n'hi hagi un a la plaça Rebés i un altre a la Rotonda.

D'altra banda, des de la Plataforma han informat que aquest dimarts es van instal·lar noves pancartes en diferents ubicacions de la parròquia com la plaça de la Rotonda o davant de la Poste.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT