PUBLICITAT

Més empreses presenten els comptes

  • El Govern ha comptabilitzat 5.280 registres, en front els 3.683 de l'any passat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Ministeri d'Economia ha rebut un total de 5.280 registres, un cop finalitzat el termini perquè les empreses presentessin els comptes. La xifra total registrada està per sobre de la de l'any passat, quan a finals de juliol s'havien fet 3.683 registres.

La xifra d'aquest any inclou les declaracions jurades amb el total d'ingressos que han de presentar les empreses amb uns ingressos anuals inferiors a 150.000 euros. També inclou el dipòsit de comptes anual en model simplificat, que han de presentar les empreses amb una xifra anual d'ingressos inferior a 600.000 euros; i el dipòsit de comptes anuals en model abreujat i en model normal, que han de presentar les empreses amb una xifra anual d'ingressos superior a 600.000 euros.

A ÚLTIMA HORA / El Govern va informar que durant el dia d'ahir, quan s'acabava el termini per dipositar els comptes, es van produir un total de 1.232 registres, el 23,33% del total de registres presentats. La tendència a presentar els comptes a l'últim moment ja s'intuïa la setmana passada, quan a cinc dies de finalitzar el termini només un 30% de les empreses havien presentat els seus comptes.

Pel que fa a les dades de l'exercici 2010, el Govern va revelar l'abril passat que el 42% de les empreses encara no havien presentat ni els comptes ni el justificant conforme no els havien de presentar. En canvi si que ho van fer el 58% restant, és a dir, 4.700 empreses que van seguir fil per randa el procediment, presentant la comptabilitat en el termini estipulat o durant els mesos posteriors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT