PUBLICITAT

El 5 d'octubre, debut a Osca, i el primer partit a casa amb el Breogan, el 12

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El calendari de la LEB Or es va sortejar ahir amb els 14 equips implicats, entre ells el BC River Andorra, i no el Valladolid, repescat per l'ACB a última hora. El club andorrà debutarà a la competició el pròxim 5 d'octubre a la pista del LOBE Huesca, mentre que el primer partit al Poliesportiu d'Andorra serà una setmana després, el dia 12, contra un històric com el Breogan de Lugo.

«Sembla que el calendari serà exigent d'inici», va confirmar ahir el tècnic Joan Peñarroya. «La lliga serà molt igualada», va afirmar l'entrenador, que no amaga que el River serà el novell i haurà de jugar amb això: «El nostre objectiu ha de ser poder estar en disposició de guanyar qualsevol rival, però és evident que per potencial som dels que més haurem de lluitar per no patir, com nouvinguts que serem».

Per al tècnic manresà, hi ha clubs que tindran un potencial que s'haurà de tenir en compte: «Melilla està fent un equip amb els ?all star' de la LEB Or, el Breogan s'està reforçant molt, el Corunya té un pressupost molt alt i suma amb jugadors molt consolidats, i després hi ha d'altres dels que no es parla, com el Lleida, però aquests també faran bons equips, així que de fàcils no hi haurà cap».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT