PUBLICITAT

Nacho Llamas ho deixa, i estan a prop Xuxa i Hichan

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

De les reunions d'ahir entre jugadors de futbol sala i el FC Andorra, el més destacat és l'adéu de Nacho Llamas com a jugador del club, però també com a futbolista de primer nivell. Les raons, motius personals. A banda d'això, el club té molt avançades les incorporacions de Xuxa (Azkar Lugo de Primera) i Hichan (pedrera del Caja Segovia), a més de la cessió del porter Alberto (Caja Segovia, tot i que la temporada passada va estar cedit al Granada de Segona).

L'adéu de Llamas, de 36 anys, és al futbol del nivell d'una Segona Divisió, i ho fa per motius personals. Ara bé, el jugador es mantindrà al país i fins i tot podria ser seleccionable, ja que s'ha casat amb una andorrana. Pel que fa a les possibles novetats, Xuxa és un ala ofensiu que interessa al club, i Hichan un jove de 20 anys, pivot ofensiu, que és un valor de la factoria del Caja Segovia.

CABINHO REBUTJA L'OFERTA / Ahir hi va haver més reunions al club. El porter Aitor Rubio no va acordar la renovació, però el club confia que es farà aquesta setmana, però Cabinho considera insuficient l'oferta i espera un canvi des de la directiva, tot i que sembla que això no arribarà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT