PUBLICITAT

La Travessa d'estiu de la Massana i Ordino espera arribar als 200 participants

  • La prova planteja tres curses de diferents nivells per arribar al màxim de perfils corredors possibles
31072012_travessa nord1
Els consellers d’Esports de les Valls del Nord, Bartumeu Gabriel –d’Ordino- i Natàlia Cusnir –de la Massana-, amb Gerber Martin, un dels responsables tècnics de la cursa de Muntanya Activa, empresa que organitza l’acte . Foto: Comú d'Ordino
L'11a edició de la Travessa d'estiu de la Massana i Ordino, que se celebrarà el proper diumenge 5 d'agost , ja compta amb 75 participants, i espera arribar fins als 200. Els consellers d’Esports de les Valls del Nord, Bartumeu Gabriel –d’Ordino- i Natàlia Cusnir –de la Massana- han coincidit a destacar el vessant familiar i social de la prova, a banda de l’esportiu, ja que planteja tres curses de diferents nivells per arribar al màxim de perfils corredors possibles.
Els detalls de la cursa els ha explicat aquest dimarts al matí Gerber Martin, un dels responsables tècnics de la cursa de Muntanya Activa, empresa que organitza l’acte amb el suport dels dos comuns. La presentació ha tingut lloc a la plaça Prat de Call, lloc de sortida i arribada de les curses, que acabaran en una fideuà popular per als participants i els acompanyants.

Pel que fa als circuits, destaca l’A per ser el més exigent, de 21 quilòmetres i 1.660 metres de desnivell positiu que seguirà el traçat de Segudet, Coll d’Ordino, Casamanya, Collada dels Meners i baixada per l’Ensegur (1660 m). El circuit B tindrà una dificultat mitja i un recorregut de 14,7 quilòmetres amb 820 metres de desnivell positiu, per conèixer el fons de vall. Per últim el circuit C és una passejada popular de 5 quilòmetres. Gerber Martin ha volgut remarcar que un 60% dels participants provenen de França i Espanya, i ha destacat la presència de la catalana Teresa Molné. El preu de les inscripcions és de 17 euros pels adults i 14 euros pels infants amb dinar inclòs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT