PUBLICITAT

Vallnord apuja un 3% el forfet per a no residents

  • Durant l'agost el domini ofereix un descompte del 50%, a un preu de 424 ?
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Uns esquiadors a les pistes d'Arcalís Foto: TONY LARA

El domini de Vallnord va posar ahir a la venda els forfets de la temporada 2012-2013 per a no residents amb un 50% de descompte respecte del preu de venda al públic. En relació a l'hivern passat, les tarifes d'aquesta tipologia de forfet per a persones que no viuen al país s'ha apujat un 3%.

En qualsevol cas, i fins al 31 d'agost, Vallnord oferirà aquest 50% de descompte, que representa un total de 424 euros per al passi d'adult i de 396 per al d'adult fidel. La promoció serà vàlida fins al proper 31 d'agost.

Els forfets es poden adquirir a la botiga virtual de Vallnord (www.vallnord.com). A més a més, a partir de l'1 d'octubre també es podran obtenir els forfets de temporada de residents a les oficines de turisme d'Ordino i la Massana, als Grans Magatzems Pyrénées i a la Fira d'Andorra la Vella.

Preus congelats per a famílies / D'altra banda, Vallnord va informar ahir que per a la propera temporada es mantenen els preus especials per a les famílies. Així, els infants fins a 11 anys obtindran el forfet de temporada gratuït sempre que els pares comprin el seu passi corresponent. A banda d'això, a les famílies nombroses se'ls ampliarà el descompte, del 15 al 20%, en la compra de qualsevol mena de forfet de Vallnord.

Des del camp de neu van destacar que una de les novetats cara el proper hivern és la creació d'una plataforma de venda en línia integrada, on el client podrà comprar des de l'allotjament i els forfets fins a les classes d'esquí, les activitats o els Moments Vallnord.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT